ZAŠTITA PODATAKA
NIKAL d.o.o. putnička agencija

U našem poslovanju poštujemo Vašu privatnost stoga osobne podatke koje dajete obrađujemo s velikom savjesnošću. Vaše povjerenje nam je dragocjeno. Ovom izjavom dajete Vašu suglasnost o uporabi Vaših osobnih podataka u knjigovodstvene, statističke i isključivo u informativne svrhe unutar poduzeća. Ona se ubuduće može poništiti, a poništenje stupa na snagu odmah. Podaci koje dajete upotrijebit će se za provođenje poslovanja. Prikupljene podatke upotrebljavamo prilikom ispunjavanja narudžbi, prijevoza i isporuke robe te prilikom plaćanja. Osim toga, podatke koje dajete upotrebljavamo da bismo s Vama ostvarili komunikaciju za narudžbe, isporuku robe, pružanje usluga i sl. Vaše podatke ćemo redovito ažurirati te Vas obavještavati o proizvodima i uslugama koje bi Vam mogle biti interesantne. Prikupljanjem obuhvaćamo podatke koje dajete tijekom registracije na našoj internetskoj stranici ili prlikom naručivanja. Osim toga, obuhvaćeni su i podaci koje dobivamo putem elektroničke pošte. Ako se odlučite ne pružiti nam te podatke, može se dogoditi da neke od funkcija nećete moći koristiti na našoj stranici.

Internetska stranica
Kao i na većini internetskih stranica, kada posjećujete stranicu www.nikal.hr koriste se tzv. kolačići (engl. cookies). Kada posjećujete našu stranicu cookie se smješta na Vaše računalo, no ne prikuplja osobne podatke kao što su Vaše ime ili adresa. On primjerice omogućava upotrebu košarice te jednostavniju kupnju. Pomoću kolačića automatski se registriraju određeni tehnički podaci kao što su IP adresa i internetski pretraživač kojeg koristite.

E-mail komunikacija
Podatke koje dajete upotrebljavamo da bismo s Vama ostvarili komunikaciju putem e-mail obavijesti. U nekim slučajevima šaljemo e-mail obavijesti za potvrdu o primitku. Tu potvrdu primitka e-maila nakon pročitane Vaše poruke se, ako Vaše računalo podržava tu funkciju, automatski šalje na našu e-mail adresu.

Zaštita Vaših podataka
Pridajemo mnogo pažnje zaštiti osobnih podataka i svjesni smo njene velike važnosti. Stoga smo poduzeli korake koji štite podatke od neovlaštenog uvida ili korištenja istih od neovlaštene osobe pa tako koristimo kriptirani prijenos podataka i ostale sigurnosne mjere.