NIKAL d.o.o. putnička agencija

Nikal d.o.o. putnička agencija osnovana je 2011. godine i otpočetka se nametnula kao lider u organizaciji putovanja u Tursku.

Sastavni je dio Nikal Travel Group B.V. sa sjedištem u Rotterdamu, Nizozemska.

Grupu čine podružnice u Češkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji, Letoniji i Estoniji, a u planu su već i otvaranje podružnica i u drugim zemljama.

Nikal putnička agencija izvodi atraktivna putovanja u brojne svjetske destinacije, a bez obzira na destinaciju ili vrstu putovanja posebnu pažnju posvećujemo najvišoj kvaliteti s odgovarajućim vrhunskim hotelima i odgovarajućom brigom o korisnicima.

Vlastiti čarter letovi s Zagrebom kao polaznom lukom, omogućavaju jednostavan i udoban prijevoz do dalekih destinacija.

Pouzdani transferi modernim i klimatiziranim autobusima u zemljama Vašeg putovanja garantiraju opušteno odvijanje programa.

Tako bez stresa stižete na cilj Vašeg putovanja. Naši iskusni vodiči u suradnji s provjerenim lokalnim agencijama organiziraju i izuzetno zanimljive izlete na destinacijama.

S našim cijenama može si svatko priuštiti putovanje!

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s našim partnerima i sponzorima osigurali smo nenadmašiv omjer cijene i kvalitete. Ukoliko nas još ne poznajete – iskušajte nas.

Dozvolite da Vas razmazimo i osigurajte si Vaše putovanje iz snova. Želimo Vam ugodan odmor i nezaboravno putovanje!

Vaš Nikal tim

NIKAL d.o.o. putnička agencija
  Nadinska cesta 11
  10000 Zagreb
  Hrvatska / EU

  tel:  +385 1 555 6850
  fax: +385 1 555 6840
  e-mail: info@nikal.hr

  OIB: 91934803339
  ID: HR-AB-01-080761107

Bankovni račun:
  IBAN: HR10 2484 0081 1057 7892 6
  kod Raiffeisen bank d.d. Austria, Zagreb

Registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu
  MBS 080761107
  Temeljni kapital : 370.000 HRK
  uplaćen u cijelosti
  Direktor društva: Saša Barbir
  Voditelj poslova: Sanja Šćurić

Nadležno tijelo za službeni nadzor:
  Ministarstvo turizma
  Samostalni sektor turističke inspekcije,
  Trg Republike Hrvatske 8/1
  10000 Zagreb.

Radno vrijeme:
  ponedjeljak-petak 8-18 sati
  subota 8-12 sati

Pravne napomene

Odgovornost za sadržaj
Sadržaji naših web stranica pripremamo s posebnom pažnjom i nastojimo svojim korisnicima pružiti točne i iscrpne podatke, ali ne preuzimamo odgovornost za njihovu ispravnost i/ili potpunost. Ukoliko zamijetite prilikom korištenja stranica netočnosti ili nepotpunosti u sadržaju, molimo korisnike da iste prijave putem e-maila na: info@nikal.hr. Osim toga, ne odgovaramo za posljedice nemogućnosti pristupanja našim stranicama.Stoga ne postoji jamstvo za stalnu dostupnost web-stranice ili odgovornost za neskrivljenu nedostupnost web stranice ni za neskrivljeni gubitak podataka. Ne preuzimamo niti odgovornost za gubitke podataka ili ostale štete na hardveru i softveru koje se mogu dovesti u vezu s preuzimanjem materijala s web-stranice.
 
Odgovornost za poveznice (linkove)
Naše web stranice sadrže poveznice (linkove) na eksterne web-stranice vanjskih izvora na čiji sadržaj nemamo nikakav utjecaj. Zbog toga ne odgovaramo za sadržaje na vanjskim izvorima podataka do kojih mogu voditi poveznice sa naših stranica. Isto tako ne dajemo informacije o načinu i uvjetima korištenja sadržaja iz vanjskih informacijskih izvora. Za ove  informacije, posjetitelj se treba obratiti nositelju autorskih prava na te sadržaje. Odričemo se svake odgovornosti  za posljedice koje mogu proisteći iz posjeta vanjskim informacijskim izvorima.
 
Autorska prava
Materijali i radovi na ovim web stranicama, stvoreni od strane vlasnika stranica podliježu njemačkom zakonu o autorskim pravima. Svi materijali trećih osoba koji se  nalaze na stranicama su kao takvi i označeni. Umnožavanje, prerada, distribucija ili bilo koja vrsta obrade izvan granica autorskog prava zahtijevaju pismeni pristanak dotičnog autora ili kreatora. Preuzimanja i kopiranje stranica dozvoljeno je samo za osobnu, nekomercijalnu upotrebu.  Vlasnik stranica stalno nastoji poštovati autorska prava drugih, odnosno koristiti vlastite radove ili radove slobodnih licenci.

Zaštita osobnih podataka
Ukoliko je neophodno, a vezano za upit , rezervaciju ili zahtjev za newsletter, prikupljanje podataka obavlja se dobrovoljno na način da ih upisuje sam posjetitelj. Na svim mjestima gdje je to moguće, ponude i usluge koriste se bez unosa osobnih podataka. U slučajevima kada je poznat identitet posjetitelja/pošiljatelja, njegovi se podaci koriste samo u svrhu zbog koje ju je pošiljatelj uputio. Unatoč tomu, posjetitelj koji odašilje osobne podatke elektroničkim putem treba uzeti u obzir ograničenja suvremenih informacijsko-komunikacijskih tehnologija i po pitanju sigurnosti te zaštite privatnosti osobnih podataka.Za potrebe održavanja sigurnosti sustava i izrade analiza uspješnosti web sustava, na web poslužitelju Hrvatskoga sabora prikupljaju se tehnički podaci o posjetiteljima koji ih osobno ne identificiraju. Izričito se protivimo korištenje podataka o tvrki objavljenih u okviru kontaktnih podataka u svrhu slanja reklamnog ili informativnog materijala za koji nije upućen izričit zahtjev. Vlasnik web stranica zadržava pravo pokretanja pravnih postupaka u slučajevima nedozvoljenog slanja reklamnog materijala, npr. u obliku spam e-maila.