RAS AL KHAIMAH

ULTRA LAST MINUTE!!!

HAMPTON BY HILTON MARJAN ISLAND

15.01. - 22.01.2022.
8 dana

ALL INCLUSIVE
Uključen direktni let

i pristojbe


9.999 kn
8.499 kn

RAS AL KHAIMAH - UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI

Hampton by Hilton Marjan Island ****

8 dana ALL INCLUSIVE - ULTRA LAST MINUTE !!!

8.499 KN !!!

Direktni let ZAGREB - DUBAI - Pristojbe već uključene u cijenu!!!
Garantirani polazak: 15.01.- 22.01.2022.

Želite li se maknuti od svakodnevnice i jednostavno opustiti negdje gdje je još ljeto? Negdje gdje COVID situacija nije tako zaoštrena kao kod nas? Negdje gdje gastronomija pruža drukčije doživljaje, a na dohvat su vam čuda moderne arhitekture i svjetska izložba EXPO?

Odmor u RAS AL KHAIMAHU će vam pružiti sve navedeno! Sada u glavnoj sezoni prosječne temperature zraka su oko 25 stupnjeva, a mora iste ili više od toga. Uz populaciju od 10 milijuna stanovnika trenutna dnevna incidencija je manje od 100 COVID oboljelih što vam daje mogućnost da se opustite. U hotelu vas očekuje odlična gastronomska ponuda, a Dubaj i EXPO su na udaljenosti od nešto više od 1 sata vožnje. Što se može više poželjeti??!!

 

MJESTO: Ras al Khaimah

SMJEŠTAJ: na vlastitoj privatnoj 750 m  dugoj pješčanoj plaži na jednom od umjetnih otoka Marjan. Udaljen je oko 17 km od vodenog parka Iceland, 7 km od šoping centra A Hamra Mall  te 77 km od zračne luke Dubai

USLUGE: U potpuno novom hotelu (otvorenom ove godine) s infiniti bazenom iz kojeg se pruža pogled na Arapski zaljev, možete uživati u nekoliko restorana (glavni, dva američka, azijski a-la-carte), osvježiti se u barovima ili odmarati na plaži. Korištenje ručnika za plažu, ležalica i suncubrana uz bazen i na plaži je besplatno. U hotelu se nalazi wellness zona sa saunom i jacuzzijem, a u ponudi su masaže i usluge kozmetičkog salona. Za aktivni odmor na rasplaganju je animacija,  fitness i vodeni sportovi na plaži, a za ljubitelje golfa na oko 8 km udaljenosti nalazi se igralište Al Hamra Golf. 

SOBE: opremljene su klimatizacijskim uređajem, radnim stolom, flat TV-om, privatnom kupaonicom i balkonom.

ALL INCLUSIVE: uključuje bife za doručak, ručak i večeru, te ponudu pića u barovima (The View, H2O pool bar) u vremenu od 12:00 do 24:00

Uključena pića: topli napici (kava i čaj), voda (gazirana i negazirana), gazirani sokovi (Coca Cola, Diet Coke, Sprite), negazirani sokovi (mango, naranča, ananas i jabuka), pivo (Amstel Can), žestoka pića (gin, vodka, viski, konjak, tekila i rum), vina (bijelo, crno i roze) i kokteli (Pina Colada, Tequila Sunrise, Cuba Libre i Tom Colins)

WEB STRANICA HOTELA: https://www.hilton.com/en/hotels/rktmahx-hampton-marjan-island/

GARANTIRANI POLAZAK: 15.01. - 22.01.2022.   

8.499 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi

CIJENA UKLJUČUJE:

  • povratni let sa zrakoplovnim pristojbama na direktnoj liniji Zagreb - Dubai, Avioprijevoznik Fly Dubai
  • 7 x noćenje u hotelu s 4 * u Ras Al Khaimah-u u dvokrevetnoj standard sobi hotela Hampton by Hilton Marjan Island 
  • 7 x ALL INCLUSIVE uslugu
  • povratni transfer aerodrom - hotel

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • fakultativne izlete
  • paket putnog osiguranja (preporuka)
  • doplatu za jednokrevetnu sobu (obavezna doplata ako osoba putuje sama) 
  • boravišnu pristojba u Ras Al Khaimahu (plaća se u hotelu) po sobi/noći 15 AED (cca. 30 kn)
  • troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon, izleti ..)

       Doplata za jednokrevetnu sobu:2.950 kn         

VAŽNE INFORMACIJE

VAŽNO: Za hrvatske državljane putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseca od dana ulaska u UAE. Putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti moguć ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate.

Državljani Republike Hrvatske koji putuju u Dubai moraju imati kod sebe negativan rezultat PCR testa (na hrvatskom i engleskom). Putnik se mora podvrgnuti testiranju najkasnije 72 sata prije dolaska (vrijeme koje se računa je od trenutka uzimanja brisa, a ne od trenutka kada stignu rezultati). Po dolasku u Dubai obavezno moguće je dodatno testiranje - za sada je besplatno. 
Djeca mlađa od 12 godina se ne moraju testirati. 

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za UAE na službenim stranicama MVEP-a. 

 

UNOS LIJEKOVA NA RECEPT U UAE:
Ministarstvo zdravlja Ujedinjenih Arapskih Emirata je donijelo novu obvezatnu proceduru vezanu za unos lijekova na recept na koju skrećemo pažnju te smo isti naputak stavili u napomenu naših programa:
Svi putnici koji koriste lijekove koji se izdaju na recept trebaju prije dolaska podnijeti zahtjev Ministarstvu zdravlja na njihovim službenim stranicama kako bi dobili pismo odobrenja koje su dužni pokazati pri dolasku u Dubai ukoliko ih isto zatraži carinska služba.
Procedura je sljedeća:
Na web stranici www.mohap.gov.ae
- Kliknuti SERVICES
- Kliknuti E-SERVICES
- Odabrati poglavlje PATIENT SUPPORT SERVICES
Kliknut ISSUING PERMISSION TO IMPORT MEDICINES FOR PERSONAL USE
Kliknuti GO TO E-SERVICE (desno gore)
Putnik će biti preusmjeren na dio stranice na kojem unosi svoje osobne podatke (ime, email itd.) i na kojem će moći uploadati sve potrebne dokumente – recept, kopiju putovnice te će se odobrenje ili neodobrenje izdati u roku od 24 sata nakon razamtranja od strane službenika Odjela za lijekove.

Traženi dokumenti:
1. Recept koji je izdao obiteljski liječnik.
2. Medicinsko izvješće u slučaju kronične bolesti / pismo liječnika.
3. Sken putovnice.
Link na popis lijekova i regulativu za unos istih u Ujedinjene Arapske Države: https://www.uae-embassy.org/sites/default/files/Guidelines%20for%20carrying%20medecines%20to%20UAE.pdf