EURO 2021. OSMINA FINALE – utakmica HRVATSKA - ŠPANJOLSKA u KOPENHAGENU
Izravnim letom iz Zagreba
28.06.2021.
GARANTIRANI POLAZAK

CIJENA: 3.990 kn po osobi

Zrakoplovne pristojbe, naknade i putno zdravstveno osiguranje uključeno u cijenu aranžmana.

Putnici koji ulaze u Dansku iz „žutih“ EU/Schengen država, pa tako i Hrvatske, mogu predočiti digitalnu EU Covid potvrdu kojom dokazuju jedno od navedenoga:
- Potvrdu o punoj imunizaciji cjepivom protiv COVID-19 koju je odobrila EMA, a od primitka posljednje doze mora proći najmanje 14, a najviše 180 dana.
- Potvrdu o preboljenju COVID 19, u razdoblju od 14 dana do 8 mjeseci prije putovanja.
ili
- Obaviti testiranje PCR testom 48 sati prije polaska u Hrvatskoj te po dolasku u Kopenhagen testirati se ponovno antigenskim testom (besplatno). U slučaju pozitivnog nalaza, organizator putovanja ne preuzima daljnje troškove putnika.

NAPOMENA: od subote 26.06. očekuje se dodatno popuštanje mjera za ulaz u Dansku, te ćete o tome biti pravovremeno obaviješteni.
PCR test možete obaviti u poliklinici Lab plus u Zagrebu ili bilo kojoj drugoj ovlaštenoj ustanovi.
Više informacija o uvjetima ulaska u Dansku, kao i iznimke, dostupno je putem poveznice.

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Dansku na službenim stranicama MVEP-a vezano uz potrebe za PCR testiranja i mogućnostima ulaska u Dansku.

1.dan: ZAGREB – KOPENHAGEN, 28.6.2021.
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 2 sata prije polaska. Prijava na direktan let posebnim charter zrakoplovom za Kopenhagen oko podneva (točnu satnicu leta dobit ćete u završnom pismu 24 sata prije polaska na e-mail). Po dolasku u Kopenhagen odlazak organiziranim transferom na stadion. Utakmica počinje u 18:00 sati. Ulaznice pribavljate sami. Nakon utakmice odlazak prema zračnoj luci organiziranim transferom te polet aviona za Zagreb.
Kod charter letova, red letenja podložan je promjeni u vrlo kratkom vremenu pred polazak na put kao i tijekom samog putovanja. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja e-mailom najkasnije 24 sata prije polaska. Agencija zadržava pravo izmjene satnice putovanja, ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplovom.

Cijena po osobi : 3.990 kn
Zrakoplovne pristojbe i naknade i putno zdravstveno osiguranje uključeno u cijenu aranžmana.
Minimalan broj putnika: 90 / Maksimalan broj putnika: 150

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% ukupnog iznosa. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu.

Predviđeni red letenja:
OU ZAG CPH 12:15 14:15
OU CPH ZAG 02:35 04:30 (29.06)

VAŽNE INFORMACIJE
Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja kompanije Croatia Airlines objavljenom u 2021. godini i podložna su promjeni.
Uključen 1 komad prtljage koja se prijavljuje po osobi (kofer do 13 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 5 kg).
Završno pismo vam dostavljamo mailom 24 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom mjestu i vremenu sastanka putnika, vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja i sl.).
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Dansku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Hrvatske u Danskoj nalazi se u Kopenhagenu. Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Kraljevini Danskoj, Kopenhagenu (Pokriva Republiku Island) se nalazi na adresi adresi Søtorvet 5, 1st fl., 1371 Copenhagen K., Danska. Kontakt podaci: tel 0045 33 91 90 95, 00 45 33 91 71 31, e-mail: denmark@mvep.hr, konzden@mvep.hr. Izvanredna i opunomoćena veleposlanica: Tina Krce.
Uredovno vrijeme Veleposlanstva: ponedjeljak-petak 8,30-16,30. Uredovno vrijeme Konzularnog odjela Veleposlanstva (za stranke): ponedjeljak, srijeda i petak 10,00-13,00.
U skladu s važećim epidemiološkim mjerama, stranke se primaju isključivo uz prethodan telefonski dogovor o terminu dolaska, u redovnom radnom vremenu Konzularnog odjela za stranke.
Dežurni telefoni za hrvatske državljane (za izvanredne situacije i hitne slučajeve izvan uredovnog vremena): +45 22 62 07 60

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju, a zatim 24 sata prije putovanja dobit ćete završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 90, a maksimalan broj putnika je 150. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 48 sati prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: IDEA PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080951142, Žumberačka 4, 10 430 Samobor.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.