PARIZ S DISNEYLANDOM

Uživajte u Disneylandu, palačama poput Versaillesa ili u ljepotama Givernya.

5 dana / 4 noćenja

Zrakoplovom iz Zagreba, mogućnost veznog leta iz Dubrovnika, Splita, Zadra i Pule uz doplatu

Vrijednost više:

Uživajte u Disneylandu, palačama poput Versaillesa ili u ljepotama Givernya.

Manje grupe i odlični hoteli! Garantirani polasci!

Mogući vezni letovi iz Splita, Dubrovnika, Zadra, Pule uz doplatu

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan: ZAGREB – PARIZ

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb kod šaltera informacija na 2. katu 2 sata prije leta te prijava na direktan let za Pariz u 09:00) Po slijetanju u Pariz u 11:05h odlazak na panoramski razgled grada autobusom: Latinska četvrt, Pantheon, poznato sveučilište Sorbonne, Luksemburški vrtovi, Musee d'Orsay, Musee Rodin, Dom des Invalides gdje je smještena grobnica Napoleona Bonapartea, Eiffelov toranj, prelazimo Seinu i dolazimo do Trocadera te najpoznatije Avenije Champs-Elysees s poznatim Arc de Triomphe – slavolukom pobjede. Nastavljamo do Opere, Place Vendome s poznatim hotelom Ritz i nizom najskupljih draguljarnica, Place de la Concorde, najpoznatiji svjetski muzej Le Louvre, gradska vijećnica – Hotel de Ville, Place de la Bastille... Smještaj u hotel. Nakon kratkog odmora nastavljamo s razgledom grada. Posjet Montmartreu s kojeg se pruža prekrasna panorama na grad. Potpuno bijela crkva Srca Isusovog (Sacre Coeur), do koje se dolazi strmim stepenicama, druga je najviša točka u gradu. Tu je i crkva St. Pierre te Trg Tertre gdje slikari svoja djela prodaju izravno sa štafelaja, brojne trgovine i suvenirnice. Slobodno vrijeme. Navečer predlažemo zajednički odlazak na večeru u tipičan pariški restaurant podno Montmartra. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: PARIZ

Doručak. Zajednički odlazak javnim gradskim prijevozom do Eiffelovog tornja koji sa svojom visinom od 320m dominira cijelim Parizom i privlači poput magneta. Popnite se liftom na 3. kat i uživajte u nezaboravnom pogledu na grad. Poslije predlažemo romantičnu vožnju Seinom (fakultativno) tijekom koje ćete moći doživjeti brojne mostove i spomenike iz potpuno drugačije perspektive. Slobodno poslijepodne za vlastite programe ili posjet jednom od najpoznatijih svjetskih muzeja – Louvre. Nakon odmora prošetat ćemo najpoznatijom pariškom Avenijom Champs-Elysees. Navečer predlažemo odlazak na čuveni pariški cabaret show – Moulin Rouge. Povratak u hotel, noćenje.

3. dan: PARIZ

Doručak. Nastavak razgleda grada s pratiteljem putovanja javnim gradskim prijevozom i pješice: odlazak do Ille de la Cite najstarijim pariškim mostom Le Pont Neuf, slavnom katedralom Notre-Dame, Palačom pravde, dalje do uskih uličica Latinske četvrti sa zanimljivim trgom Saint-Michel te do četvrti Marais gdje se nalazi Picassov muzej. Slobodno vrijeme za odlazak do slavnih robnih kuća Lafayette i Printemps Ili šetnju brojnim parkovima, avenijama i muzejima od kojih bi posebnu pažnju skrenuli na čuveni muzej impresionista – Orsay ili Grevin, muzej voštanih figura. Tijekom razgleda imati ćete priliku popeti se i na najviši vidikovac Pariza – zgradu Montparnasse odakle možete vidjeti vizuru Pariza s Eiffelovim tornjem. (ulaznica uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: DISNEYLAND PARIZ ili izlet u VERSAILLES (uz doplatu)

Doručak. Za putnike željne zabave ili shoppinga predlažemo da dan provedu u tridesetak minuta udaljenom Disneylandu i obližnjem shopping centru Val d'Europe, jednom od najvećih outlet centara u Europi. Za ostale preporučujemo zajednički odlazak prema jednom od najfascinantnijih dvoraca svijeta, Versaillesu.  Koristio se kao kraljevska rezidencija  Luja XIV., Luja XV. i Luja XVI.,  te je služio kao pokazatelj francuske moći, ali i kao uzor drugim monarsima kada su se upuštali u gradnju ili obnovu svojih rezidencija. Ukupno je Versailles kao sjedište francuske vlasti služio više od 100 godina, odnosno od 1682. do 1789. godine. Više desetaka tisuća radnika podizalo je taj dojmljivi kompleks. Troškovi gradnje bili su golemi, a zanimljivo je da nisu potpuno izračunati ni danas. U poslijepodnevnim satima povratak u Pariz te slobodno vrijeme za vlastite sadržaje, kupovinu suvenira i sl. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan: PARIZ – ZAGREB

Doručak. Iskoristite zadnji dan prema vlastitim afinitetima. Transfer do zračne luke i let za Zagreb u 11:20/ 18:30 ( ovisno o datumu putovanja, svi redovi letenja su u tablici ispod programa ) . Slijetanje u Zagreb. Kraj programa.

TERMINI I CIJENE*:

28.03. - 01.04.2024. RC 649 €

*OBAVEZNA DOPLATA: zrakoplovne pristojbe: 157 €

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

-prijevoz zrakoplovom Croatia Airlinesa prema programu
-transfere autobusom zračna luka–hotel–zračna luka,
-smještaj u hotelu 3/4* u Parizu na osnovi 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
-pratitelja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja,
-sve razglede prema programu,
-organizaciju i pripremu putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

-pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje putničke karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 157 EUR, iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata,
-obavezna doplata za boravišnu pristojbu – plaćanje na destinaciji, 1,95 EUR po danu/osobi
-ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana,
-izlet u VERSAILLES 26 EUR - ulaznica se plaća dodatno. Za realizaciju izleta potrebno je minimalno 15 putnika.
-obroke koji nisu uključeni u cijenu
-doplata za jednokrevetnu sobu 158 EUR - na upit

DOPLATE I POPUSTI:

Obavezne doplate:

-pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje putničke karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 157 EUR – iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata;

Informativne cijene ulaznica (okvirne cijene, točne cijene dobit ćete u završnoj obavijesti, plaćanje na licu mjesta)

-Večera u 3 slijeda na Montemartru – 32 EUR
grupna ulaznica za muzej Louvre s predrezervacijom i bez čekanja 26 EUR ( besplatan ulaz za djecu do 18 godina te za mlade od 18-25 godina za  državljane zemlja članica EU, Norveške, Islanda i Lichtensteina )
-Krstarenje Seinom – 18 EUR
-Grupna ulaznica za dvorac Versailles s predrezervacijom – 20 EUR
-Disneyland park (1 park od cca 89 EUR za odrasle, cca 82 EUR djeca 3-11 godina)
-Cabaret show  Moulin Rouge – cca 135 EUR
-ulaznica za muzej voštanih figura Grevin - 26 EUR odrasli/19 EUR djeca
-Vidikovac Montparnasse – cca 18 EUR odrasli / 9,50 EUR djeca - ulaznice se kupuju na licu mjesta
-Karte za javni prijevoz (10 karata cca 15 EUR) - kupovina na licu mjesta
-Ulaznica za vrh Eiffelovog tornja od 15 do 32 EUR - ulaznice se kupuju na licu mjesta
-ulaznica za muzej Orsay – cca 14 EUR - - ulaznice se kupuju na licu mjesta

Popusti i doplate:

Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju – 53,00 EUR - NA UPIT
doplatu za jednokrevetnu sobu 158 EUR - NA UPIT

INFORMACIJE:

Informacije o redu letenja na CROATIA AIRLINESU:

09:00-11:05 -18:30 -20:20

PRIJEVOZNIK: Croatia Airlines 

U cijenu uključen 1 komad predane prtljage do 23 kg i 1 komad ručne prtljage do 8 kg ukupnih dimenzija 115 cm (55 x 40 x 20)

Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

MOGUĆNOST DOPLATE ZA VEZANI LET IZ DUBROVNIKA, SPLITA, ZADRA ILI PULE  – 60 EUR ukupno sa svim zrakoplovnim pristojbama (raspoloživost i potvrda letova na upit)

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:
Za državljane RH viza za Francusku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

COVID 19 - ukinute su sve COVID mjere za ulazak u Francusku

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo Vam mailom  najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl. )
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  

Za  državljane RH viza za Francusku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

UPLATE I REZERVACIJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimun 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 31 dan  prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.  U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili ukoliko Vam je to nezgodno, barem da nas o uplati obavijestite mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena!) Potom 48 sati prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.  

Minimalan broj putnika: 15

Maksimalan broj putnika: 40

Mogućnosti plaćanja:

Bankovna doznaka

Plaćanje putem internet bankarstva, nalogom u banci, pošti ili drugoj ustanovi koja omogućuje provedbu transakcije na poslovni račun NIKAL d.o.o.
IBAN: HR10 2484 0081 1057 7892 6 kod Raiffeisen bank d.d. Austria, Zagreb.

Načini plaćanja:

1. internet bankarstvo, opće uplatnice

2. debitne i kreditne kartice* u poslovnici:

·       jednokratno  i obročno: Visa Premium PBZ do 6 rata, Visa Inspire PBZ banke do 12 rata

3. on-line plaćanje karticama* putem web stranice www.nikal.hr

·       Visa Premium PBZ do 6 rata

·       Visa Inspire PBZ banke do 12 rata

·       Master Card Zagrebačke banke do 12 rata ( potreban token ili m-token/aplikacija)

·       Diners karticama do 12 rata

·       ostalim karticama jednokratno

* kod plaćanja karticama cijena kompletne rezervacije uvećava se za 5 %

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Uplatom akontacije za putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.