Za putovanje u neke zemlje koje nisu članice EU Hrvatskim državljanim potrebna je viza.
TURSKA: Hrvatski državljani koji putuju u Republiku Tursku dužni su prije polaska ishoditi vizu. Prijava za E-vizu može se napraviti putem internetske stranice www.evisa.gov.tr uz plaćanje kreditnom/debitnom karticom. Cijena vize je 20$. Za putnike koji nemaju pristup internetu agencija nudi uslugu ishođenja vize po cijeni od 179,- kn (s uključenim troškom vize). Dodatne informacije zatražite putem naših telefona.

CIPAR: Za putovanje potrebna Vam je putovnica važeća još 6 mjeseci nakon povratka s putovanja.

UAE i DUBAI: Hrvatskim državljanima koji putuju u Ujedinjene Arapske Emirate nije potrebna viza, ali putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od ulaska u UAE. Putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti moguć ulazak u UAE.

TAJLAND: Hrvatski državljani koji putuju u Republiku Tajland dužni su prije polaska ishoditi vizu. Vize se izdaju u Konzulatu Kraljevine Tajland u Gundulićevoj ulici 18/IV katu u Zagrebu-cijena 35€. Agencija nudi uslugu ishođenja vize po cijeni 360 kn (s uključenim troškom vize). Potrebna dokumentacija: putovnica koja vrijedi još najmanje 6 mjeseci, kopija prve stanice putovnice, slika kao za putovnicu i ispunjen zahtjev za izdavanje vize. Ukoliko agencija izrađuje vizu potrebno je orginal putovnicu dostaviti agenciji mjesec dana prije putovanja.

KINA: Potrebna je viza i putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma ulaska u Kinu. Viza se izdaje u veleposlanstvu NR Kine u Zagrebu.  Za ishođenje vize potrebna je 1 fotografija, ispunjeni obrazac, putovnica te osobni odlazak u Veleposlanstvo Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj u Zagrebu. Više informacije o uvjetima ishođenja vize zatražite putem našeg info telefona 0800 85 66 ili na e-mail: info@nikal.hr.

ŠRI LANKA: Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica 6 mjeseci nakon datuma povratka i viza. Vizu možete zatražiti na internet stranicama www.eta.gov.lk (cijena 30 USD). Moguće je posredovanje agencije u izradi vize. Cijena vize i agencijske usluge ishođenja je 330 kn. Više informacije o uvjetima ishođenja vize zatražite putem našeg info telefona.

INDIJA: Za ovo putovanje potrebna je putovnica koja važi još 6 mjeseci nakon datuma ulaska i viza. Vizu je moguće ishoditi putem interneta i sustava e visa: www.indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html. Cijena e-vize za Indiju iznosi 80 USD. Moguće je posredovanje agencije u izradi vize. Cijena vize i agencijske usluge ishođenja je 640 kn. Više informacije o uvjetima ishođenja vize zatražite putem našeg info telefona.

SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE: Za putovanja u SAD potrebna je viza. Veleposlanstvo se nalazi u Zagrebu, potreban je osoban dolazak. Agencija ne može posredovati, već izdaje potvrdu o rezervaciji putovanja. Informativna cijena vize: 160 USD.

KANADA: Za ulazak u Kanadu potrebno je ispuniti Electronic Travel Authorization (eTA) obrazac na web stranici https://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp – 7,00 CAD. Više informacije o uvjetima ishođenja vize zatražite putem našeg info telefona.