AKCIJA

MEDITERANSKO SELO
San Antonio 3* 

Cijena od:

Udaljenost od plaže:

Udaljenost od centra:

413 kn

150 m

800 m

Mediteransko Selo San Antonio, Biograd

Vrijednost više: rezervirajte svoj odmor na vrijeme uz mogućnost besplatnog otkazivanja do 7 dana prije početka boravka u hotelu* 

*vrijedi za sve nove rezervacije napravljene od 1.7.2020. 

Napomena: 

Obzirom na trenutnu situaciju u TN San Antonio su morali izmijeniti uobičajenu rutinu koja je sada usklađena sa preporukama HZJZ-a.

Najveće promjene vezane su za restoran. Na ulazu u restoran potrebno je da gosti prođu preko barijere od spužve koja će dezinficirati cipele i obavezno je dezinficirati ruke. Također, kako u restoranu tako i u cijelom Mediteranskom selu San Antonio, obavezno je držati socijalnu distancu.

Ipak najveća promjena se odnosi na posluživanje hrane. Hrana se ne poslužuje na švedskom stolu već ju poslužuju konobari. Za doručak je na izboru sve kao i na švedskom stolu: topli i hladni napici, sokovi, croissant, razne žitarice, mesni naresci i salame, sirevi, razni omleti i jaja pripremljena kako gostu odgovara.

 

Kada je riječ o večeri, gosti dan ranije na večeri biraju menu za večeru sljedeći dan. Menu uključuje juhu, glavno jelo s prilogom, salatu i desert. Svaku večer na izbor gosti imaju četiri menu-a: mesni, riblji, vege i poseban za mlade.

 

Mediteransko selo San Antonio preslika je mediteranskog sela, njegovog graditeljstva, prirode, uređenog okoliša i prirodnog sklada koji se osjeti na svakom koraku. Smješteno u prirodi, to je prostrano  naselje sa šezdeset i devet kamenih kućica, restoranom, bazenom i parkiralištem, udaljeno na samo par minuta šetnje do plaže Dražica i desetak minuta šetnje do stare gradske jezgre. Mediteransko selo San Antonio slika je jednostavne ljepote i mira. To je mjesto gdje se nitko ne osjeća kao stranac, gdje se budite uz pjev ptica i gdje vam osoblje donosi osmijeh na vaša lica.

Lokacija:

Mediteransko selo San Antonio prostire se na 17.000 m2 u hladovini stoljetnih borova Centralnog parka Soline, 700 metara od centra Biograda, oko 150 metara od plaže Dražica (šljunčana plaža), oko 400 metara od plaže Soline (pješčana plaža)

Sadržaji u naselju:

69 kamenih kućica okruženih mediteranskim raslinjem s komfornim dvokrevetnim i obiteljskim sobama, restoran, caffe bar i parkiralište (uz doplatu); vanjski bazen sa barom (slatka voda, izgrađen u sezoni 2013.) – radno vrijeme bazena 10:00-18:00h (ležaljke i suncobrani uz bazen besplatno, sukladno raspoloživosti).

Sobe:

- u kamenim kućicama, u prizemlju s terasom, tuš ili kada, WC, SAT TV, mini bar, WiFi (besplatno), sušilo za kosu, klima uređaj.

dvokrevetne sobe – cca. 18 m2, većina soba sadrži bračne krevete dimenzija 160 x 200 cm (mogućnost twin kreveta uz prethodan upit i potvrdu). Nema mogućnosti pomoćnog ležaja. Max. popunjenost: 2 odrasle osobe + dijete do 4 g. bez ležaja

trokrevetne sobe standard i superior – cca. 23 m2, sadrže jedan bračni krevet i jedan jednostruki krevet (u superior sobama – mogućnost dodatnog ležaja: pom. ležaj je ladica koja se izvlači od osnovnog ležaja), jedna kupaonica. Max. popunjenost u sobi 1/3 stand.: 2 odrasle osobe + 1 dijete (ili odrasla osoba) + dijete do 4 g. bez ležaja / Max. popunjenost u sobi 1/3+1 superior: 2 odrasle osobe + 1 dijete (ili odrasla osoba) + dijete do 12 g. + dijete do 4 g. bez ležaja

četverokrevetna soba standard – cca. 28 m2, kamena kućica sa dva ulaza, dvije spavaće sobe (jedna sa bračnim ležajem, druga sa twin krevetima) koje su spojene vratima. Svaka spavaća soba ima vlastitu kupaonicu. Max. popunjenost: 2 odrasle osobe + 2 djece (ili 2 odrasle osobe) + dijete do 4 g. bez ležaja

obiteljske sobe sa 5 i 6 kreveta su podijeljene u dvije posebne smještajne jedinice – cca. 28 m2, dvije spojene kamene kućice s jednim ulazom. Sadrže jedan bračni krevet i jedan jednostruki krevet u jednoj prostoriji (mogućnost dodatnog ležaja: pom. ležaj je ladica koja se izvlači od osnovnog ležaja). Tu se nalazi i još jedan jednostruki krevet (+mogućnost dodatnog ležaja: pom. ležaj je ladica koja se izvlači od osnovnog ležaja). Između ovih prostora za spavanje nema vrata. Na raspolaganju je jedna kupaonica. Ova jedinica je idealna za smještaj obitelji s dvoje odraslih i troje djece, te nije prikladan izbor za dva para. Max. popunjenost: 2 odrasle osobe + 2 djece (ili 2 odrasle osobe) + 2 djece do 12 g. 

Usluga:

buffet doručak i večera – u centralnom restoranu. Za doručak – aparat sa toplim napitcima i prirodnim sokovima. Piće uz večeru nije uključeno.

Sport i zabava:

blizina teniskih terena, mogućnost uživanja u vodenim sportovima i školi ronjenja, samo 100 metara od Mediteranskog sela, najam bicikala

Kućni ljubimci:

nisu dozvoljeni

Prijava: 14-22h / Odjava: do 10h

Akcijske cijene po osobi na bazi 1 polupansiona:

Mediteransko selo
San Antonio 3*

30.8.-30.9.

16.8.-30.8.

12.7.-16.8.

1/2, 1/3, 1/3+1, 1/4, 1/4+1, 1/4+2 kl

413 kn
370 kn

494 kn
445 kn

626 kn
563 kn

Min. boravak: 7 noći u terminu 12.7.-16.8., 5 noći u terminima 21.6.-12.7. i 16.8.-30.8., 3 noći u ostalim terminima. Uvećanje za kraći boravak +30%.

Napomena za najavu i voucher: AKCIJA -10%. Posebna ponuda je važeća za sve nove rezervacije napravljene od 10.7. i vrijedi do ukidanja akcije od strane hotelijera (ovu akciju nije moguće kombinirati sa drugim akcijama).

**Navedene cijene i doplate vrijede samo za max. popunjenost sobe (ukoliko su svi ležajevi u sobi popunjeni)**

Popusti:

– dijete do 3,99 g. bez ležaja u pratnji 2 odrasle osobe – besplatno

– dijete do 12 g. na osnovnom ležaju u pratnji 1 odrasle osobe 30%.

Doplate:

– dijete 4-8 g. na pom. ležaju 158 kn dnevno,

– dijete 8-12 g. na pom. ležaju 196 kn dnevno,

– osoba starija od 12 g. na pom. ležaju 235 kn dnevno;

– dj. krevetić 7€ dnevno (na upit za djecu do 4 g.);

– parking 10€ dnevno (plaćanje na licu mjesta)

Obavezna doplata kod rezervacije za boravišnu pristojbu:

10 kn osoba/dan (odrasli)

Djeca 12-18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe, djeca do 12 g. ne plaćaju BP

 

Putnička agencija Nikal želi Vam ugodno ljetovanje u Biogradu.