LONDON - Nova godina

4 dana avionom

Doček nove godine u Londonu! Zrakoplovom na direktnom letu iz Zagreba 4 dana /3 noćenja. MOGUĆNOST DOPLATE ZA VEZANI LET NA CROATIA AIRLIENSU IZ DUBROVNIKA, ZADRA ILI PULE!

Vrijednost više:

HOTEL 3* U CENTRU LONDONA
U CIJENU UKLJUČEN ENGLESKI DORUČAK

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan ZAGREB – LONDON ( 29.12. )
Sastanak putnika u zračnoj luci Franjo Tuđman u 12:30 kod šaltera informacija u 2 katu na odlaznom terminalu te prijava za let. Polijetanje za London u 14:45. Po slijetanju u London u 16:05 slijedi transfer do hotela uz panoramski razgled grada. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg predaha odlazak sa pratiteljem putovanja pokraj British museuma do šarmantnog Covent Gardena, Leicester Squerea, Picadilly circusa te do West Enda, centra večernjeg života Londona. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan LONDON ( 30.12. )
Doručak. Razgled grada pješice i javnim gradskim prijevozom. Prošetat ćemo po Whitehallu, gdje su smještena vladina ministarstva, vidjeti Parlament i satnu kulu Big Ben, Downing street gdje se nalazi službena rezidencija britanskog premijera, slikati se uz nepomičnu kraljičinu stražu na Horse Guard Parade, prošetati St. James parkom do kraljevske rezidencije Buckingham Palace. Posjetit ćemo najveći londonski trg Trafalgar Square na kojem se nalazi Nacionalna galerija sa svjetski poznatim majstorima likovne umjetnosti. Napravite vožnju na poznatom kotaču London Eye i doživite London sa 137m visine. Poslijepodne predlažemo odlazak u čuveni muzej voštanih figura – Madame Tussauds, najstariji muzej voštanih figura na svijetu. Predvečer predlažemo. odlazak do najvećeg parka Londona, Hyde park gdje se održava Winter Wonderland, novogodišnji sajam na otvorenom. Osim fantastične gastro ponude i odličnog piva možete klizati, posjetiti cirkus, zabavni park, obići sajam i kupiti delicije i suvenire za svoje najdraže. i traje par sati. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan LONDON - GREENWICH ( 31.12. )
Doručak. Predlažemo poludnevni izlet brodom po rijeci Temzi do Greenwicha. Tijekom vožnje vidjet ćete mnoge znamenitosti Londona: St Paul katedralu, Milenijski most, Tate Modern galeriju, Shakespearovo kazališta The Globe, Tower Bridge i mnoge druge. Na Greenwichu se nalazi opservatorij kojim prolazi nulti meridijan i najveći pomorski muzej u svijetu. Na poznatom Greenwich marketu možete probati razne svjetske kuhinje I kupiti originalne proizvode lokalnih umjetnika. Predlažemo posjet londonskoj kuli HM Tower of London, najstarijoj kraljevskoj rezidenciji iz 11. stoljeća, u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji. U blizini se nalazi i St. Paul katedrala remek djelo 17. stoljeća. Pripreme za najluđu noć u godini. Predlažemo zajednički odlazak na novogodišnju večeru u tipičan londonski pub uz tradicionalne engleske specijalitete. Nakon toga nastavljamo do obale rijeke Temze gdje ćemo prisustvovati nezaboravnom vatrometu kada Big Ben otkuca ponoć. Sretna Nova godina!!

4.dan LONDON – ZAGREB ( 01.01. )
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje do transfera prema zračnoj luci. Prijava za direktan let za Zagreb u 16:50. Slijetanje u Zagreb u 20:00. Kraj programa.

Raspored obilaska podložan je promjenama s obzirom da u trenutku izdavanja programa putovanja nije definirano blagdansko radno vrijeme pojedinih lokaliteta. Točan raspored po danima dobiti ćete u završnoj obavijesti prije putovanja.

TERMIN I CIJENA:

29.12.2023. - 01.01.2024. RC 750 € (5.650,88 kn) FM 700 € (5.274,15 kn)

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

-prijevoz zrakoplovom prema programu
-zrakoplovne pristojbe u iznosu od 158 EUR / 1.90,46 kn
-transfere autobusom zračna luka London Heathrow-hotel-zračna luka Heathrow London
-smještaj u hotel Royal National 3* u centru grada na osnovi 3 noćenja s engleskim doručkom u dvokrevetnoj sobi
-svi razgledi prema programu
-voditelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja
-organizaciju i pripremu putovanja
-osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

-doplatu za jednokrevetnu sobu 220 EUR /1.657,59 kn
-ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana, fakultativne izlete, obroke koji nisu uključeni u cijenu

DOPLATE I POPUSTI:

Eventualne doplate: (okvirne cijene, točne cijene dobit ćete u završnoj obavijesti)

-vožnja na London Eye 32 GBP odrasli, djeca do 16 godina 29 GBP
-Madame Tussaud`s + 4D Marvel 4 + Screen 35 GBP odrasli, djeca do 16 godina 32 GBP
-Tower of London 32 GBP

Izlet brodom do Greenwicha uz razgled Greenwicha – 20 GBP
**Nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Victoria & Albert Museum, Science Museum, Natural History Museum i sl.)

Popusti i doplate:

-dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju s 2 odrasle osobe – 70 Eur (527,42 kn )
-doplata za jednokrevetnu sobu – 220 EUR /1.657,59 kn
-moguć smještaj u obiteljskim sobama na upit za 2 odraslih i 2 djece do 12 godina uz popust 40 Eur po djetetu ( 301,38 Eur )

INFORMACIJE:

Informacije o letu:

Odlazak

OU 490 Zagreb 14:45 London, Heathrow 16:05

Povratak

OU 491 London, Heathrow 16:50 Zagreb 20:00

PRIJEVOZNIK: Croatia Airlines

U cijenu je uključena predana prtljaga do 23kg i 1 kom ručne prtljage do 8 kg.

Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

MOGUĆNOST DOPLATE ZA VEZANI LET NA CROATIA AIRLIENSU IZ DUBROVNIKA, ZADRA ILI PULE – 60 EUR /452,07 kn (raspoloživost i potvrda letova na upit)

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo Vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.). Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:

Za državljane RH viza za putovanje u Englesku nije potrebna, za putovanje je potrebna važeća putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

UPLATE I REZERVACIJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili da nas o uplati obavijestite e-mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena!  48 sati prije putovanja dobit ćete završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Minimalan broj putnika:20

Maksimalan broj putnika: 30

Mogućnosti plaćanja:

Bankovna doznaka

Plaćanje putem internet bankarstva, nalogom u banci, pošti ili drugoj ustanovi koja omogućuje provedbu transakcije na poslovni račun NIKAL d.o.o.
IBAN: HR10 2484 0081 1057 7892 6 kod Raiffeisen bank d.d. Austria, Zagreb.

Načini plaćanja:

1. internet bankarstvo, opće uplatnice

2. debitne i kreditne kartice* u poslovnici:

jednokratno  i obročno: Visa Premium PBZ do 6 rata, Visa Inspire PBZ banke do 12 rata
3. on-line plaćanje karticama* putem web stranice www.nikal.hr

Visa Premium PBZ do 6 rata
Visa Inspire PBZ banke do 12 rata
Master Card Zagrebačke banke do 12 rata ( potreban token ili m-token/aplikacija)
Diners karticama do 12 rata
ostalim karticama jednokratno
* kod plaćanja karticama cijena kompletne rezervacije uvećava se za 5 %

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Uplatom akontacije za putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Upute i opći uvjeti putovanja možete pronaći ovdje