od istanbula do antalije

Rezervacijska lozinka:
Odaberite termin:
Broj osoba:
       
Broj soba:

OD ISTANBULA DO ANTALIJE 

TURSKA kružno putovanje Istanbul, Bursa & Efez i puno više...

1. dan: dolazak u Istanbul
Sastanak putnika u zračnoj luci Ljubljana 2 sata prije leta. Let u prijepodnevnim satima. Dolazak u zračnu luku Istanbul u ranim poslijepodnevnim satima gdje će Vas dočekati naš pratitelj putovanja. Slijedi transfer do hotela na području Istanbula. Smještaj u sobe i noćenje.

2. dan: Istanbul – čarobna metropola
Nakon doručka odlazak do nekadašnjeg hipodroma, izvornog okupljališta stanovnika, gdje ćete vidjeti tri monumentalna spomenika kasne Antike. Nakon toga posjetit ćete Plavu džamiju (sadržano u paketu Kultura i večere), jedinu na svijetu sa šest minareta. Izgradnja ove džamije počela je 1609. i završena je 1616. godine. Nakon toga očekuje Vas najvažnije remek-djelo bizantske umjetnosti - Aja Sofija (sadržano u paketu Kultura i večere). Prvotno je to bila kršćanska crkva koja je potom pretvorena u džamiju, a danas je ona poznati muzej koji je proglašen osmim svjetskim čudom. Za kraj dana uživat ćete u orijentalnim mirisima i bojama u šetnji egipatskim bazarom, poznatijim kao začinski bazar, koji se nalazi u sjevernijem dijelu grada. Noćenje na području Istanbula.

3. dan: Istanbul - fascinantna plovidba po Bosporu – Bursa
Nakon doručka očekuje Vas fascinantna vožnja brodom po Bosporu (fakultativno uz doplatu). Na ovoj vožnji između dvije obale koje dijele Europu i Aziju doživjet ćete sklad suživota sadašnjosti i prošlosti, sjaja i jednostavne ljepote. Nakon toga odvest ćemo se u Bursu, antičku Prusu, od 1335. godine prvi glavni grad osmanskih sultana. Bogat grad, danas glavni grad provincije smješten u plodnoj dolini, okružen je visokim brdima. Pun je krivudavih ulica, slikovitih starih kuća, impozantnih džamija i gusto nastanjenih ulica bazara koje mirišu na sve miomirise Orijenta. Mostovi preko dubokih klanaca usred grada, romantična stara groblja pokraj raskošno smještenih modernih bulevara i poznati termalni izvori – to je Bursa. Vidjet ćete Ulu džamiju i Koza Han, nekadašnji bazar svile (sadržano u paketu Kultura i večere). Noćenje na području Burse.

4. dan: Pergamon – Kušadasi
Doručak u hotelu. Danas slijedi vožnja duž obale prema Pergamonu. Tamo ćete, između ostalog, vidjeti Akropolu i najstrmiji amfteatar antike (sadržano u paketu Kultura i večere), kao i temelje oltara posvećenog Zeusu. Vidjet ćete i temelje grada, hram i ostatke nekadašnje svjetski poznate knjižnice koja je, uz onu u Aleksandriji, bila najveća knjižnica ondašnjeg doba. Osim toga, ovdje je izumljen pergament! Nakon toga vozimo se dalje prema Kusadasiju preko Izmira. Noćenje na području Kusadasija.

5. dan: Efez – Pamukkale
Današnji izlet vodi Vas u Efez (sadržano u paketu Kultura i večere) koji je poznat kao jedan od najvećih i najočuvanijih antičkih gradova na svijetu. Artemidin hram iz helenističkog doba ubraja se u sedam svjetskih čuda. Pod vladavinom cara Augusta grad je bio najvažnija trgovačka metropola Male Azije. Nastavljamo dalje kroz plodnu dolinu velikog Meandra u unutrašnjost prema Pamukkalama, prirodnom fenomenu (nazvan i Pamučna palača) na listi UNESCO-ove kulturne baštine, koja se prostire na brežuljku od vapnenačkih terasastih padina. Nakon dolaska imat ćete priliku za termalnu kupku u Vašem termalnom hotelu. Noćenje na području Pamukkala.

6. dan: Hierapolis – Antalija
Danas posjećujete ostatke raskošnoga grada Hierapolisa (sadržano u paketu Kultura i večere), koji je svoj procvat doživio u rimsko doba, a proteže se iznad vapnenačkih terasastih padina. Slijedi nastavak vožnje preko predivnog krajolika Taurskog gorja natrag prema Antaliji, a na putu posjet predionici tepiha gdje ćete se upoznati s cjelokupnim procesom izrade tepiha (od dobivanja materijala; svile, pamuka i vune sve do gotovog vezenog proizvoda). Dva noćenja na području Antalije.

7. dan: ANTALIJA - vodopad Karpuzkaldiran
Danas posjećujete Antaliju, jedan od najljepših gradova turske rivijere. Zaštićena veličanstvenom planinskom kulisom Taurusa, ovdje uspijeva bogata vegetacija. Vidjet ćete najvažnije znamenitosti grada. Posjetit ćemo i radionice te upoznati dvije važne turske djelatnosti: proizvodnju kože i proizvoda od zlata. Iskoristite brojne mogućnosti za povoljnu kupovinu, posebno tradicionalnih turskih proizvoda: nakita i kožnih proizvoda. Za kraj dana posjećujete poznati vodopad Karpuzkaldiran.

8.dan: Povratak kući
Doručak. Sukladno vremenu leta transfer do zračne luke u Antaliji. U ranim poslijepodnevnim satima slijedi let za Ljubljanu preko Istanbula. Dolazak u Ljubljanu u kasnim poslijepodnevnim satima.


VAŽNO: Za putovanje u Republiku Tursku hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica koja mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju i viza. 
Viza se može ishoditi putem sustava E-viza. Prijava za E-vizu može se napraviti putem internetske stranice www.evisa.gov.tr uz plaćanje kreditnom/debitnom karticom. Cijena vize je 20 USD. Za putnike koji nemaju pristup internetu agencija nudi uslugu ishođenja vize po cijeni od 179,- kn (s uključenim troškom vize). Dodatne informacije zatražite putem naših telefona.



Mjesta koja ćete posjetiti:


Istanbul je istinski svjetski grad, grad koji bi svatko trebao posjetiti barem jednom u životu. Odlikuje ga očaravajući spoj istočne i zapadne kulture. Smješten je na izvanrednoj lokaciji, okružen vodom koja uskim prolazom od Bospora i mirnim morem Marmare odvaja Europu od Azije. Ovaj grad je bio središte triju carstva, poznat pod nazivima Bizant, Konstantinopol i današnji Istanbul. Svaki dio povijesti ostavio je svoj trag u obliku fantastičnih palača, dvoraca, džamija, crkvi i spomenika.
Istanbul je jedini grad na dva kontinenta, Bospor dijeli grad na europski i azijski dio. Uživajte u prekrasnoj vožnji po Bosporu s brodom koji plovi sa jedne strane na drugu, kako bi pokazao najbolje od svake strane. Europska strana Istanbula, također je podijeljena u dva dijela, Zlatni rog ili Haliç, koji dijeli povijesni dio starog grada Istanbula - područja Sultanahmet i Laleli, od modernog grada. Najpoznatija mjesta u Istanbulu za posjetiti su: Plava džamija, Aya Sofya (Hagia Sophia), Topkapi Sarayi (palača) i Kapalı Çarşı (Kpali čaršiija)i sve se nalaze na udaljenosti od 30minuta hoda. U srcu suvremenog Istanbula, nalazi se Taksim trg sa okolnim ulicama. Ovdje se nalazi bogat izbor restorana i opuštajućih barova.

Pergamon je antički grad iznad doline Bakirçay u sjeverozapadnom dijelu Male Azije, nedaleko od današnje Bergame u Turskoj. Za vrijeme helenizma bio je razvijeno utvrđeno središte Pergamske države dinastije Atalida i središte znanja antičkog svijeta

Kušadasi je jedano od najvećih svjetskih ljetovališta i mjesto na kojem se zadržavaju veliki brodovi za krstarenje u Turskoj. U svojoj ponudi nudi velike plaže, odličan shopping i izuzetan noćni život. Okružen je jednim od najljepših nacionalni parkova Turske, uključujući Kalamaki nacionalni park, koji se nalazi na poluotoku Dilek, oko 30 km prema jugu.
Kuşadası je dobra polazna točka za one koji žele posjetiti Efez koji je udaljen oko 30 minuta vožnje.

Efez je antički grad na zapadnoj obali Male Azije, na mjestu gdje je nekad bilo ušće rijeke Kaistros, u današnjoj Turskoj. Drevni Efez je izvanredan primjer rimskog lučkog grada s morskim kanalom i donjom lukom, zbog čega je upisan na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Aziji 2015. god. Slovio je za jednog od najljepših pradavnih gradova na svijetu. Iskapanja su otkrila velike spomenike iz vremena Rimskog Carstva, uključujući Celsiusovu knjižnicu ,Veliko kazalište, agore, kupatila, mramornu cestu Arkadijanu te Artemidin hram.

Pamukkale doslovno znači "pamučni dvorac " i jedno od najimpresivnih prirodnih čuda Turske. Sastoji se od niza sedrenih bijelih terasa kaskadno nizanih niz litice, koje se protežu gotovo 200 metara u visinu. Tvrde, bijele mineralne depozite, koje iz daljine podsjećaju na snijeg, su uzrokovane visokim sastavom mineralne prirodne izvorske vode koja teče niz liticu i koja se sakuplja u toplim bazenima na terasama. Pamukkale su popularna turistička atrakcija sa strogim uspostavljenim pravilima kako bi se sačuvale njene ljepote, uključujući činjenicu da posjetitelji ne mogu više hodati po terasama

Hierapolis, antički grad koji se proteže iznad bajkovitih vapnenačkih „terasa“ Pamukkala. Osnovala ga je pergamska kraljevska dinastija Atalida u 2. stoljeću pr. Kr. kao lječilište. Danas možete posjetiti ostatke ovog veličanstvenog grada i vidjeti dobro očuvanom kazalište, drevne ruševine rimskih termi, ostatke Apolonova hrama...

Antalija, nalazi u podnožju planine Taurus i jedan je od najljepših gradova turske rivijere. Ono što najviše privlači iz godine u godinu nove posjetitelje ovog mjesta jesu čudesne plaže, prirodne ljepote i brojni kulturni spomenici :Stara gradska jezgra Kaleici i jedan od najsačuvanijih kulturnih ostavština Hadrianova vrata, izgrađena još 130 pr. Kr.). Centar starog grada je rimsko pristanište, sada preuređen u marinu, oko koje se nalaze uske popločene uličice prepune kafića, suvenirnica i manjih hotela u kućama iz otomanskih vremena. Svojim položajem na mediteranskom moru turističko je i kulturno središte regije.

Cijena uključuje:

˗ Povratni let u ekonomskoj klasi na liniji Ljubljana-Istanbul i u povratku Antalija- Ljubljana preko     Istanbula - s uključenim pristojbama - avioprijevoznik Turkish Airlines
˗ Asistenciju u zračnoj luci Ljubljana/Antalija
˗ 7x noćenje u hotelima s 4 ili 5* u dvokrevetnoj sobi
˗ 7x doručak iz bogate ponude švedskog stola
˗ Prijevozi prema programu u klimatiziranom i udobnom turističkom autobusu
˗ Pratitelj grupe na hrvatskom ili slovenskom jeziku
˗ Jamčevno osiguranje prema propisima


 Cijena ne uključuje:

-ulaznice i stručno vođenje za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja,
-dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode
(piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
- doplatu za jednokrevetnu sobu (obavezno ako osoba putuje sama)
- napojnice
- putno osiguranje
- vizu
- Go Opti dijeljeni transfer ili parking u Ljubljani


Dodatne usluge uplaćuju se u agenciji:

• Paket "Kultura i večere": 999,00 kn po osobi
˗ 7x večera u hotelu iz ponude švedskog stola ili služenu večeru
- ulaznice i stručno vođenje:
• Plava džamija i Aja Sofja
• Ulu džamija i Koza Han
• Pergamon
• Efez
• Hierapolis/Pamukkale

• Paket putnog osiguranja: 78,00 kn po osobi 
˗ zdravstveno osiguranje na destinaciji do 15.000€
˗ osiguranje prtljage do 250€
˗ osiguranje od otkaza

 Agencijska izrada vize za Tursku: 179,00 kn po osobi

• Go Opti dijeljeni transfer (oba smjera): 299,00 kn po osobi

• Parking u zračnoj luci Ljubljana: od 250 kn  

• Obavezna doplata po osobi:
- Doplata za jednokrevetnu sobu (obavezna doplata ako osoba putuje sama): 1.200,00 kn


Fakultativni izleti: rezervacija i doplata na destinaciji*

- Fascinantna vožnja po Bosporu: 25€ po osobi
- Topkapi Palača: 20€ po osobi
- Kuća Djevice Marije i selo Sirince s ručkom: 55 € po osobi
- Turska večer: 45,00 € po osobi
- Hamam (turska kupelj): 35,00 € po osobi


*Za realizaciju izleta potrebno je minimum 10 osoba. Cijene fakultativnih izleta su informativne. Organizacija fakultativnih izleta, njihova cijena, sadržaji i izvedba je u nadležnosti partnerske agencije. 

Dokumenti potrebni za putovanje:

Za putovanje u Republiku Tursku hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica koja mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju i viza. 
Viza se može ishoditi putem sustava E-viza. Prijava za E-vizu može se napraviti putem internetske stranice www.evisa.gov.tr uz plaćanje kreditnom/debitnom karticom. Cijena vize je 20 USD. Za putnike koji nemaju pristup internetu agencija nudi uslugu ishođenja vize po cijeni od 179,- kn (s uključenim troškom vize). Dodatne informacije zatražite putem naših telefona.

Državljanima BiH viza nije potrebna, dovoljna je putovnica važeća 6 mjeseci nakon povratka


Napomene:

Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda. 

Cijena zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Vremena polazaka zrakoplova navedena su prema redu letenja objavljenom 2018. godine i podložna su promjeni.

Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju te vremenskim uvjetima.

Promjene plana leta, hotela ili programa putovanja nisu predviđene, no zadržavamo pravo na iste.

Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Nikal d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja putničke agencije Nikal.

O eventualnom otkazu putovanja u slučaju premalog broja putnika biti ćete informirani do najmanje 15 dana prije polaska. U slučaju otkaza zbog premalog broja putnika agencija ne snosi odgovornost za troškove usluga  koje nisu rezervirane u agenciji, a putnik ih je rezervirao kod treće strane u svezi planiranoga putovanja.

Kupovina lokalnih proizvoda i usluga tijekom izleta leži u Vašoj vlastitoj odgovornosti.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr

 

Prijave/rezervacije zaprimamo do popune slobodnih mjesta.

U roku od 7 dana od prijave kupac uplaćuje 25% vrijednosti aranžmana, a preostali dio je dužan platiti 45 dana prije polaska. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.

Najmanji broj putnika po polasku: 35.


Mogućnosti plaćanja:

· uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom
· kreditne kartice, jednokratno i obročno: American Express, Diners, MasterCard,Maestro, Visa

Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Nikal d.o.o. HR-AB-01-080761107.Polica jamčevine br. P45-7002579602 i polica od odgovornosti br. P11-7002579601 uplaćene kod UNIQA osiguranje d.d. Planinska 13 A, 10000 Zagreb.

Opće uvjete i upute za turističke paket aranžmane naći će te na ovdje.

Predviđena vremena leta:

28.03.- 04.04.2019
TK1062 28.03.2019 LJUBLJANA ISTANBUL 0935 1340 - let traje 2 sata i 05 min
TK2433 04.04.2019 ANTALYA ISTANBUL 1515 1640 - let traje 1 sat i 25 min 
Čekanje u Istanbulu na sljedeći let 1 sat i 15 min
TK1063 04.04.2019 ISTANBUL LJUBLJANA 1755 1905 - let traje 2 sata i 10 min

04.04.- 11.04.2019
TK1062 04.04.2019 LJUBLJANA ISTANBUL 0905 1225 - let traje 2 sata i 20 min
TK2433 11.04.2019 ANTALYA ISTANBUL 1515 1640 - let traje 1 sat i 20 minut 
Čekanje u Istanbulu na sljedeći let 1 sat i 15 min
TK1063 11.04.2019 ISTANBUL LJUBLJANA 1755 1905 - let traje 2 sata i 10 min

11.04.- 18.04.2019
TK1062 11.04.2019 LJUBLJANA ISTANBUL 0905 1225 - let traje 2 sata i 20 min
TK2433 18.04.2019 ANTALYA ISTANBUL 1515 1640 - let traje 1 sat i 20 min
Čekanje u Istanbulu na sljedeći let 1 sat i 15 min
TK1063 18.04.2019 ISTANBUL LJUBLJANA 1755 1900 - let traje 2 sata i 10 min

18.04.-25.04.2019
TK1062 18.04.2019 LJUBLJANA ISTANBUL 0905 1225 - let traje 2 sata i 20 min
TK2433 25.04.2019 ANTALYA ISTANBUL 1515 1640 - let traje 1 sat i 20 min 
Čekanje u Istanbulu na sljedeći let 1 sat i 15 min
TK1063 25.04.2019 ISTANBUL LJUBLJANA 1755 1905 - let traje 2 sata i 10 min

25.04.-02.05.2019
TK1062 25.04.2019 LJUBLJANA ISTANBUL 0905 1225 - let traje 2 sata i 20 min
TK2433 02.05.2019 ANTALYA ISTANBUL 1515 1640 - let traje 1 sat i 20 min
Čekanje u Istanbulu na sljedeći let 1 sata i 25 min
TK1055 02.05.2019 ISTANBUL ZAGREB 1805 1910 - let traje 2 sata i 5 min

Prijevoznik: Turkish Airlines






KORISNE INFORMACIJE O TURSKOJ:

Turska svojim gostima nudi mnogo više od sunca,plaže i mora. Ondje se nalaze zapanjujuće prirodne ljepote, kulturne i povijesne znamenitosti, zanimljiva mjesta i impresivne građevine. Doživite  uzbudljiva putovanja sa NIKAL TRAVEL-om, mješavinu 1001 noći i suvremenosti.

Ljubaznost i gostoprimstvo su veoma važni u Turskoj, stoga su cijene, sa svim pogodnostima i vrlo dobro opremljenim hotelima, pristupačne i povoljne za ugodan odmor. Uvjerite se sami u čaroliju ovog turističkog odredišta  -Turske!

Površina:   814.578 km²

Stanovništvo:         74.724.300

Gustoća naseljenosti:  91 stanovnik/km²

Glavni grad:  Ankara

Najveći gradovi:  Istanbul, Ankara, Izmir, Adana i Antalya

Službeni jezik:  Turski

Novac:  Turska Lira (TRY; YTL) = 100 Novi kuros (Ykr). Novčanice za YTL100, 50, 20, 10, 5. Kovanice za YTL1 i 50, 25, 10, 5, i 1 novi kuros. 1 turska lira = 2,5 kn

Plaćanje moguće svim karticama.

 

Vremenska zona:  MEZ +1

Telekomunikacija : pozivni broj za Tursku +90, pozivi iz Turske za Hrvatsku 00395 ( željeni broj bez 0). Sve mreže uglavnom rade, no za roaming obavezno provjeriti  prije putovanja kod telefonske kompanije čije usluge koristite.

Struja:  europski dvostruki priključak, 220 Volt

Geografska obilježja

Turska se geografski proteže preko dva kontinenta te na taj način stvara prijelaz između Azije i Europe. Anatolija, azijski dio, zauzima oko 97 % površine Turske (790 955 km²)dok pritom Istočna Trakija ,europski dio, zauzima oko 3 % površine zemlje (23.623 km²).

Turska obala dugačka 7.200 km se rasprostire na obali Egejskog mora na zapadu, Mediteranskog mora na jugu i Crnog mora na sjeveru.

 

Klima:Turska se proteže na nekoliko klimatskih zona. Ljeta su vruća,a zime uglavnom blage. Mediteranska je klima u ljetnim mjesecima najbolja za uživanje u Turskim plažama i kupanje,a proljeće ili jesen su idealni za kružna putovanja po Turskoj

 

Praznici: Državni praznici:

1. siječnja Nova godina

23. travnja    Nacionalni dječiji festival

19. Svibnja    Spomen na Mustafu Kemala Ataturka, Dan mladih i sportski festival

30. kolovoza Nacionalnalni dan pobjede

28. / 29. Listopada Festival republike (29. listopada Državni praznik)

Vjerski blagdani se temelje na islamskom lunarnom kalendaru te stoga nemaju fiskni datum To su: Ramadan/Ramazan Bayrami i Blagdan žrtvovanja/Kurban Bayrami. Za razliku od drugih islamskih zemalja u kojima je tjedni dan odmora petak, u Turskoj je to nedjelja.

Hrana i piće: Kao i u drugim Mediteranskim zemljama, i Turska kuhinja je vrlo zdrava, svježa i ukusna. Glavni sastojci jela su meso (janjetina, piletina, teletina) i povrće (npr. grah, paprike, luk, češnjak, krumpir, itd..,a kao prilog se poslužuje riža ili žitarice. Važan sastavni dio turske kuhinje su također i riba i morski plodovi.

ANTALIJA/KEMER – Hotel Karmir Resort & Spa 5* ili sličan

Lokacija: Turska / Kemer – Göynük
Položaj: hotel se nalazi u mjestu Göynük. Od Antalije je udaljen 30 km, 9 km od mjesta Kemer. Međunarodna zračna luka Antalija udaljena je 40 km.
Opće informacije: hotel Karmir Resort & Spa smješten je na površini od 18.000 m2 i od vlastite plaže udaljen je samo 90 m. Raspolaže sa 268 soba.

tr-istanbul-gunes-hotel-merter-2
tr-istanbul-gunes-hotel-merter-3

Smještaj
Standard soba , kupaonica, sušilo za kosu,  SAT TV, telefon, mini bar, sef, klima, balkon.

Ponuda
Unutarnji i vanjski bazen bazen, bogata ponuda u spa centru s turskom kupelji, saunom, terapeutskimi masažama i tretmnim. Hotel nudi velik izbor turske i međunarodne hrane te pića u večim restoranima (glavni samoposlužni restoran, á la carte restoran) te barovima (snack bar, Night club, vitaminski bar, dječiji bar). Stolni tenis tenis, pikado , biljar, sportovi na vodiPonuda određenih aktivnosti dostupna  je samo u sezoni ili uz doplatu.

Usluga:
Samoposlužni bife doručak i samoposlužna večera (uz doplatu)

Internet stranica
https://www.karmirhotel.com/tr/

BURSA - Hotel Almira 5* ili sličan

Smješten u centru grada Burse. Velika džamija udaljena je 2,5 km, zračna luka Yenisehir 45 km, a vrh Uludaga oko 40 km.

tr-bursa-almira-hotel-1
tr-bursa-almira-hotel-2
tr-bursa-almira-hotel-3

Smještaj
Klimatizirane sobe u termalnom i kongresnom centru Almira uređene su toplim bojama i elegantnim drvenim namještajem. Sve sobe imaju TV s kabelskim programima, mini bar i aparat za pripremu kave i čaja.

Usluga
Samoposlužni bife doručak
Samoposlužna večera (uz doplatu)

Sadržaj
Hotel nudi brojne sadržaje za zdravlje i slobodno vrijeme, uključujući zatvoreni termalni bazen s umjetnim vodopadom, autentično uređeni hamam i vitaminski bar. Hotel ima i vanjski bazen.

Internet stranica
https://www.almira.com.tr

KUŞADASI - Hotel Tusan Beach Resort 5* ili sličan

Direktno na pješčanoj plaži koja posjeduje plavu zastavu kvalitete. Od mjesta Kuşadasi je udaljen približno 7 km, a od Efeza 10 km.

tr-kusadasi-hotel-tusan-beach-resort-1
tr-kusadasi-hotel-tusan-beach-resort-2
tr-kusadasi-hotel-tusan-beach-resort-3

Osnovne informacije
Hotel raspolaže s 377 soba, obnovljen 2013. godine. Svojim gostima nudi recepciju, à la carte restoran, nekoliko barova, bar, bežični internet na javnim površinama, trgovine, kino dvoranu, unutarnji bazen,vanjski bazen (u sezoni), fitnes, wellness.

Smještaj
Standard soba, kupaonica, sušilo za kosu, SAT TV, telefon, mini bar, sef, klima, balkon.

Aktivnosti
Unutarnji bazen, vanjski bazen (u sezoni), fitnes, tenis, odbojka, badminton, wellness centar, ...
NAPOMENA: Ponuda određenih aktivnosti dostupna je samo u sezoni ili uz doplatu.

Internet stranica
https://www.tusan.com.tr/

KUŞADASI - Hotel Tusan Beach Resort 5* ili sličan

Direktno na pješčanoj plaži koja posjeduje plavu zastavu kvalitete. Od mjesta Kuşadasi je udaljen približno 7 km, a od Efeza 10 km.

tr-kusadasi-hotel-tusan-beach-resort-1
tr-kusadasi-hotel-tusan-beach-resort-2
tr-kusadasi-hotel-tusan-beach-resort-3

Osnovne informacije
Hotel raspolaže s 377 soba, obnovljen 2013. godine. Svojim gostima nudi recepciju, à la carte restoran, nekoliko barova, bar, bežični internet na javnim površinama, trgovine, kino dvoranu, unutarnji bazen,vanjski bazen (u sezoni), fitnes, wellness.

Smještaj
Standard soba, kupaonica, sušilo za kosu, SAT TV, telefon, mini bar, sef, klima, balkon.

Aktivnosti
Unutarnji bazen, vanjski bazen (u sezoni), fitnes, tenis, odbojka, badminton, wellness centar, ...
NAPOMENA: Ponuda određenih aktivnosti dostupna je samo u sezoni ili uz doplatu.

Internet stranica
https://www.tusan.com.tr/

KUŞADASI - Hotel Tusan Beach Resort 5* ili sličan

Direktno na pješčanoj plaži koja posjeduje plavu zastavu kvalitete. Od mjesta Kuşadasi je udaljen približno 7 km, a od Efeza 10 km.

tr-kusadasi-hotel-tusan-beach-resort-1
tr-kusadasi-hotel-tusan-beach-resort-2
tr-kusadasi-hotel-tusan-beach-resort-3

Osnovne informacije
Hotel raspolaže s 377 soba, obnovljen 2013. godine. Svojim gostima nudi recepciju, à la carte restoran, nekoliko barova, bar, bežični internet na javnim površinama, trgovine, kino dvoranu, unutarnji bazen,vanjski bazen (u sezoni), fitnes, wellness.

Smještaj
Standard soba, kupaonica, sušilo za kosu, SAT TV, telefon, mini bar, sef, klima, balkon.

Aktivnosti
Unutarnji bazen, vanjski bazen (u sezoni), fitnes, tenis, odbojka, badminton, wellness centar, ...
NAPOMENA: Ponuda određenih aktivnosti dostupna je samo u sezoni ili uz doplatu.

Internet stranica
https://www.tusan.com.tr/

PAMUKKALE - Hotel Tripolis 4* ili sličan

Hotel se nalazi u podnožju bijelih terasa i udaljen je 1,2 km od Pamukkala.

tr-pamukkale-hotel-tripolis-1
tr-pamukkale-hotel-tripolis-2
tr-pamukkale-hotel-tripolis-3

Osnovne informacije
Hotel s depadansnim smještajem, recepcija , vrt, unutarnji i vanjski bazen , spa & wellness center, restoran, bar, noćni klub.

Smještaj
Standard soba s kupaonicom, sušilo za kosu, SAT TV, sefom, klima.

Aktivnosti
Vanjski i unutarnji bazen bazen, spa i wellness center, noćni klub.
NAPOMENA: Ponuda određenih aktivnosti dostupna je samo u sezoni ili uz doplatu.

Internet stranica
https://www.tripolishotel.com/

2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije 2019 Od Istanbula do Antalije