OLE! ŠPANJOLSKA! VELIKA TURA

Rezervacijska lozinka:
Odaberite termin:
Broj osoba:
       
Broj soba:

OLE ŠPANJOLSKA
PUTOVANJE: 8 dana / 7 noćenja

1. dan: ZAGREB – COSTA BARCELONA
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i  prijava na let za Barcelonu. Dolazak u kasnim poslijepodnevnim satima i smještaj u hotel na području Costa Barcelone. Noćenje.

2. dan: Barcelona - fakultativan panoramski razgled grada
Nakon doručka preporučujemo fakultativan razgled grada Barcelone. Panoramska vožnja glavnim avenijama s impresivnim Gaudijevim građevinama, simbolima katalonskog modernizma. Slijedi brdo Montjuic sa spektakularnim pogledom na grad i luku, olimpijski stadion, spomenik Kolumbu, stara gotička četvrt i park Guell. Nastavak preko četvrti Eixample do Gaudijeve nedovršene katedrale Sagrada Familia, najpoznatije građevine Barcelone. Slobodno poslijepodne u gradu - prošećite živahnom pješačkom zonom Ramblas i uživajte u izvedbama uličnih umjetnika ili sjednite u jedan od mnogobrojnih kafića. Povratak u hotel i noćenje.

3. dan: Barcelona - fakultativni izlet Figueres & Girona
Doručak. Preporučamo cjelodnevni fakultativni izlet u Figueres i Gironu sa razgledom katedrale. Najprije slijedi vožnja u Figueres, rodni grad Salvadora Dalija. Slijedi posjeta muzeju koji nije samo umjetničko djelo za sebe, već je dom mnogo poznatijih Dalijevih djela. Prepustite se fascinantnom, nadrealističnom svijetu Salvadora Dalija. Na povratku zaustavljate se u zidinama okruženom gradu Gironi, gdje možete uživati u dvosatnom vođenom razgledu grada, Katedrale i židovske četvrti. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: Barcelona - Zaragoza - Madrid

Nakon doručka slijedi vožnja u Zaragozu. Živahni i stalno rastući grad proteže se na obje strane rijeke Ebro. Tijekom panoramske vožnje vidjet ćete najvažnije znamenitosti Zaragoze. Posjetit ćete crkvene građevine Basilica del Pilar, Plaza de las Catedrales i La Seo del Salvador. Nakon slobodnog razgledavanja gradskog središta vozimo se dalje u smjeru Madrida. Dolazak i smještaj u hotel. Noćenje.

5. dan: Madrid
Nakon doručka odlazite na organizirani panoramski razgled grada Madrida. Glavni grad Španjolske, grad je s mnogo lica. Proći ćete kroz staru Habsburšku četvrt, koja je poznata po mnogobrojnim raskošnim renesansnim i baroknim građevinama kao što su Puerta del Sol, Plaza Mayor i Plaza de la Villa. Vidjeti ćete i Madrid Burbonaca - kraljevsku palaču, fontane Neptuno i Cibeles i spomenik Puerta de Alcalá. Prepustite se arhitektonskim remek djelima Josea Bonapartea, koji je obilježio arhitekturu 19. stoljeća u Madridu - elegantna Plaza de Oriente i muzej Prado (vanjski razgled - ulaznice nisu uključene). Slijedi upoznavanje modernog i suvremenog Madrida i njegovih aleja kao što su Gran Via, Castellana, Plaza de Castilla, Las Ventas arena za borbe bikova (vanjski razgled) i Santiago Bernabeu (vanjski razgled – ulaznice nisu uključene), nogometni stadion kraljevskog kluba Real Madrid. Poslijepodne je predviđeno za slobodno razgledavanje. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan: Madrid - Toledo - Valencija
Nakon doručka vozite se kroz slikovit krajolik prema Toledu, nekadašnjem glavnom gradu španjolske kraljevine. Ovdje ćete vidjeti osebujan spoj arapske, gotičke, renesansne i barokne arhitekture. Vidjet ćete brojne povijesne građevine diljem grada, uključujući i katedralu- tzv. “gotičko čudo”, izgrađenu u 13. stoljeću. Imati ćete priliku diviti se unutrašnjosti ove jedinstvene građevine (ulaznica uključena). Zatim ćete imati slobodno vrijeme za istraživanje malih ulica i jedinstvene arhitekture ovog srednjovjekovnog grada. Nastavljate vožnju prema Valenciji na čijem području se nalazi hotel. Smještaj u hotel i noćenje.

7. dan: Valencija – Barcelona
Nakon doručka odlazite do Valencije, grada poznatog pod nazivom grad 1.000 tornjeva. Razgledati ćete središte starog grada sa našim vodičem. Imati ćete vremena i sami istražiti ovaj slikoviti stari grad. Nastavljate vožnju prema Costi Barcelona. Smještaj u hotel. Noćenje.

8. dan: Barcelona – Zagreb
Nakon doručka slobodno. U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke i let za Zagreb.

Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih fakultativno podložan je promjenama prema procjeni pratitelja/voditelja putovanja, a ovisi o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata, trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

Predviđena vremena letova:

 Prijevoznik : Vueling

Cijena uključuje:

  • Povratni let u ekonomskoj klasi Zagreb -Barcelona sa uključenim zrakoplovnim pristojbama, prijevoznik Vueling
  • 7x noćenje u hotelima s 4* - u dvokrevetnoj sobi
  • 7x doručak samoposlužni bife
  • Izleti prema programu u udobnim i klimatiziranim autobusima
  • Uključeno 4 vođena  razgleda: - razgled Zaragoze - razgled Madrida - razgled Toleda - razgled Valencije
  • Pratitelj putovanja na hrvatskom ili slovenskom jeziku + lokalni vodič (na  nekim lokalitetima)
  • Jamčevno osiguranje prema propisima

Cijena ne uključuje:

  • paket putnog osiguranja (preporučujemo)
  • dodatne usluge, obroke i fakultativne izlete
  • ·napojnice za lokalne vodiče i vozače
  • troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon, izleti, razgledi...)

Dodatne usluge uplaćuju se u agenciji:

Paket 7 večera: 971,95 kn/ 129 € kn po osobi (5 večera u hotelu + 1 večera sa Flamenco show + 1 večera u lokalnom restoranu u Madridu) 

Paket izleta Španjolska (Barcelona, Girona & Figueres ) : 1.197,99 kn  /159 € 
Izleti pojedinačno :
Fakultativni izlet Barcelona (cjelodnevni, uključena ulaznica za Sagrada Familia) : 753,45 kn/ 100 €
Fakultativni izlet Girona & Figueres (uključena ulaznica za Dalijev muzej): 527,42 kn / 70€

• Paket putnog osiguranja: izračun cijene kod rezervacije putovanja
- zdravstveno osiguranje na putu do 30.000 €
˗ osiguranje od opravdanog otkaza
˗ osiguranje prtljage do 500 €
- pokriće COVID-19 za otkaz putovanja (karantena/izolacija nije u pokriću)
- pokriće Covid 19: uključuje pokriće liječenja bolesti i posljedica nezgode na putovanju u inozemstvu nastalih kao posljedica epidemije (karantena nije u pokriću), vrijedi isključivo uz uplaćeno putno zdravstveno osiguranje i ne može se ugovoriti niti se odnosi na otkaz putovanja.

VAŽNO: Paket putnog osiguranja je potrebno ugovoriti u roku od 3 dana od uplate predujma. Za rezervacije uplaćene unutar 14 dana prije putovanja nije moguće ugovoriti paket putnog osiguranja.


Obavezna doplata po osobi:

Doplata za jednokrevetnu sobu (obavezna doplata ako osoba putuje sama): 1.054,83 kn /140 €

Dokumenti potrebni za putovanje:
Za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica. Preporuka agencije: putovati s putovnicom. Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice. Ako ste državljanin druge zemlje, provjerite treba li vam viza za ulazak u Španjolsku.

Napomene:
Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda.
Letovi se organiziraju redovnim linijama/ charter prijevozom. Vremena polazaka na redovnim linijama navedena su prema redu letenja objavljenom za 2023. godinu i podložna su promjeni.  Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju te vremenskim uvjetima. Promjene plana leta, hotela ili programa putovanja nisu predviđene, no zadržavamo pravo na iste.
O eventualnom otkazu putovanja u slučaju premalog broja putnika biti ćete informirani do najmanje 20 dana prije polaska. U slučaju otkaza zbog premalog broja putnika agencija ne snosi odgovornost za troškove usluga koje nisu rezervirane u agenciji, a putnik ih je rezervirao kod treće strane u svezi planiranoga putovanja. 
Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Nikal d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja putničke agencije Nikal.
Paket aranžmani u organizaciji Nikal putničke agencije nisu primjereni za osobe sa smanjenom pokretljivošću. Kupovina lokalnih proizvoda i usluga tijekom izleta leži u Vašoj vlastitoj odgovornosti.

Molimo da se o preporukama za putovanja u informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Prijave/rezervacije zaprimamo do popune slobodnih mjesta. 
U roku od 7 dana od prijave kupac uplaćuje 35% vrijednosti aranžmana, a preostali dio je dužan platiti 45 dana prije polaska. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.

Minimalan broj putnika: 25

Mogućnost plaćanja:
Bankovna doznaka
Plaćanje putem internet bankarstva, nalogom u banci, pošti ili drugoj ustanovi koja omogućuje provedbu transakcije na poslovni račun NIKAL d.o.o.
IBAN: HR10 2484 0081 1057 7892 6 kod Raiffeisen bank d.d. Austria, Zagreb.
Načini plaćanja:
1. internet bankarstvo, opće uplatnice
2. debitne i kreditne kartice* u poslovnici:
  ● jednokratno  i obročno: Visa Premium PBZ do 6 rata, Visa Inspire PBZ banke do 12
3. on-line plaćanje karticama* putem web stranice www.nikal.hr
● Visa Premium PBZ do 6 rata (m-token, aplikacija)
● Visa Inspire PBZ banke do 12 rata (m-token, aplikacija)
● Diners karticama do 12 rata (m-token, aplikacija)
● ostalim karticama jednokratno (m-token, aplikacija)
* kod plaćanja karticama cijena kompletne rezervacije uvećava se za 5% ( kod rezervacije molimo napomenuti da se radi o plaćanju karticama).

Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju ili uplatom akontacije suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Nikal d.o.o. HR-AB-01-080761107. Polica jamčevine br. P45-7002804669 i polica od odgovornosti br. P11-7002804688 uplaćene kod UNIQA osiguranje d.d. Planinska 13 A, 10000 Zagreb, OIB: 75665455333.

Opće uvjete i upute za turističke paket aranžmane naći ćete ovdje.

 


2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA 2023 OLE ŠPANJOLSKA